Dansk     
English   
Deutsch 
 

Huset
"Bygget på kampesten"

Ejendommen
Huset
Haven
Skoven
Sø og strand
Alle årstider

Bornholm
Øen rundt
Vores favoritter
Ideer til børn
Transport
Indkøb
Links

Udlejning
Praktisk
Kalender
Priser
Kontakt

Øvrige
Galleri 1
Galleri 2
Galleri 3
Galleri 4
Galleri 5
Galleri 6
Galleri 7

Galleri 8


   
Gulbakkehus                                                       Gulbakkehus øst                                         Løvefodsbadekar

Hovedbygningen er 107 m2 stor fordelt på 2 plan.

I stueplanet er der entre, trapperum, stue, køkken og badeværelse. Stuen er lys og varm med ugenert udsigt til alle fire verdenshjørner via sprossede ruder og en stor dobbelt terrassedør mod øst. I stuen er der et gedigent møblement i mørkt træ. Der er to dybe lædersofaer og et sofabord foran brændeovnen, hvor der også er mulighed for at høre musik og se video og DVD. Der er også et gammelt klaver, som bliver stemt ca. en gang årligt. Mod nord er der et spisebord, hvorefter stuen er adskilt fra køkkenet af en halvvæg. Det diskrete køkken er med fuldt integrerede hvidevarer, og der findes moderne bekvemmeligheder så som stort køle- og fryseskab, opvaskemaskine, ovn m. pizzafunktion, glaskeramiske kogeplader, ekstern emhætte, kaffemaskine og kogekedel. Fra trapperummet er der adgang til et badeværelse i italiensk marmor med et romantisk løvefodsbadekar, et brusehjørne og et kombineret sauna/dampbad (Tylarium). I sauna/dampbadet er der 2 liggepladser, og der er indbygget musik som i resten af badeværelset. Fra hele rummet er der en dejlig udsigt til skoven udenfor.

På 1. sal er der repos med siddeplads samt tre separate værelser. Mod nord er der et stort soveværelse med en komfortabel dobbeltseng (180 x 200). Fra værelset er der en meget smuk udsigt ind i skovbunden, som er overstrøget med spredte klippestykker og hæver sig mod nord mod Bornholms højeste punkt "Rytterknægten". Mod syd er der 2 mindre værelser. I det ene er der en enkeltseng (90x200) samt mulighed for en ekstra soveplads i niveau med sengen (gode madrasser forefindes). I det andet værelse, børneværelset, er der en stor køjeseng (85x200). Her kan der eventuelt også ligge 2 voksne. Fra begge værelserne er der vid udsigt til have, Gulbakkesø, skov og græsmarker mod syd. I de tidlige morgentimer kan man være heldig og se store flokke af rådyr og af og til dådyr, som mest mageligt betragtes direkte fra sengen! Vores rekord er en flok på 9 dyr i skumringen i april måned.