Dansk     
English   
Deutsch 
 

Indkøb
"Køb friske æg på nabogården"

Ejendommen
Huset
Haven
Skoven
Sø og strand
Alle årstider

Bornholm
Øen rundt
Vores favoritter
Ideer til børn
Transport
Indkøb
Links

Udlejning
Praktisk
Kalender
Priser
Kontakt

Øvrige
Galleri 1
Galleri 2
Galleri 3
Galleri 4
Galleri 5
Galleri 6
Galleri 7

Galleri 8


   
          Terrasse Gulbakkehus                                  Almindingen nær "håndvasken"                                                   Gulbakkehus efterår                         

Den nærmeste indkøbsmulighed er nabogården "Gulhave", som ligger få hundrede meter fra Gulbakkehus. Her kan man købe friske æg ved høflig selvbetjening, når hønsene er i det rette humør. I så fald skiltes der med "æg" ved vejen.

Daglige fornødenheder kan købes i Vestermarie dagligbrugs, som ligger ca. 3 km. fra Gulbakkehus. Der er et pænt udvalg af varer og normalt åbent alle ugens dage. Der er et lille udvalg af frisk morgenbrød.

Nærmeste "større by" er Aakirkeby, som ligger ca. 5 km. fra Gulbakkehus. Her er der flere supermarkeder og flere butikker, eksempelvis super brugs, netto, bager, posthus, bank, tankstationer, grill, værtshuse, cafe m.fl.

Den største by er Rønne, som ligger ca. 12 km. fra Gulbakkehus. Her er der mange forskellige butikker. De fleste ligger i forbindelse med Store Torv, Lille Torv, Store Torvegade og Snellemark. På havnen, for enden af Snellemark, er der et indkøbscenter, hvor det er populært at købe dagligvarer. Der er normalt er åbent alle ugens dage.